Kahdeksan faktaa minusta

Uupumusulostulon jälkeen kävijämäärät ovat nousseet ihan uusille leveleille – kiitos jokaiselle kävijälle, arvostan sitä todella. Sain kahdeksan faktan haasteen Instagramin puolella kuluneen syksyn mittaan ja vastasinkin siihen siellä. Ne vastaukset löytyvät tallennettuina kohokodista It’s me!. Koska uusia kävijöitä on kuitenkin niin reilusti, niin jonkinlainen esittely tuntuisi olevan enemmän kuin paikallaan. Tässä siis kahdeksan faktaa minusta, joista osa varmasti on vanhoille lukijoille jo tuttujakin.

 1. Olen suomihybridi. Vanhempani tapasivat sattumalta molempien ollessa lomareissulla Kreikassa kultaisella 80-luvulla ja eeppinen rakkaustarina sai alkunsa. Minulla on kaksoiskansalaisuus, mutta en ole kaksikielinen. Ei, en ole siitä harmissani, sillä on turha tuhlata energiaansa asioihin, joihin ei voi vaikuttaa.
 2. Olen syntynyt ja kasvanut Porissa, viettänyt etsikkovuoteni Tampereella, opiskellut Lappeenrannassa ja kulkeutunut rakkauden perässä Kajaaniin, jossa tälläkin hetkellä pieni mutta sitäkin rakkaampi torppamme sijaitsee. 
 3. Elämäni parhaimpia päätöksiä oli jäädä oman kylän pieneen lukioon ja kasvaa kolme vuotta ihmiseksi ilmaisutaidonlinjalla. En ole koskaan halunnut näyttelijäksi tai nauttinut esillä olosta/huomion keskipisteenä paistattelusta, mutta ajattelin linjan olevan yleishyödyllinen muillekin kuin tulisieluisille taiteilijanaluille. Luulen, että kasvaminen niin avoimessa, rehellisessä, herkässä, kunnianhimoisessa ja luottamuksellisessa yhteisössä on jättänyt minuun parhaan ja lähtemättömimmän jälkensä. 
 4. Tein Tampereella töitä vaikka 16 tuntia vuorokaudessa ja sen lisäksi toimin Pelastakaa Lapset ry:n vapaaehtoisena tukiperheenä mitä suloisimmille sisaruksille. Voisin hyvin kuvitella tulevaisuudessa toimivani esimerkiksi sijaisperheenä, mutta Miehellä saattaa olla asiaan sana sanottavana.
 5. Olen vanhempieni esikoinen ja minulla on kaksi pikkuveljeä. Molemmat meinasivat reputtaa ruotsin koulussa valmistumisen kynnyksellä, joten autoin heitä hieman. Nyt tyypit nostavat kaksinkertaista liksaa omaani verrattuna. Alavalintakysymyksiä kuulemma.
 6. Olen golf-sukuni musta lammas. Suoritin Green Cardin kahdeksantoistakesäisenä sillä ehdolla, ettei kanssani käydä enää koskaan keskustelua siitä aionko osallistua jokakesäiseen sukugolfiin. Tasoitukseni on 54. (Ajattelin kuitenkin käydä ensi kesänä vähän kokeilemassa vieläkö swingi taipuu… ja jos siellä joku sukulainen tätä lukee, niin ei en tule sukugolfiin ! ) 
 7. Mielestäni periaatteen ihmiset ovat vain rasittavia vaikeilijoita, jotka eivät yleensä osaa perustella päätöksiään pitävästi, vaan nojaavat periaatteisiinsa. Kuitenkin kuten huomata voimme, olen itsekin golfin suhteen periaatteen nainen.
 8. Rakastan hyvin haudutettua, runsasaromista mustaa teetä, neulon sukkaparin päivässä sille tuulelle sattuessani, kauniit paperiset kalenterit ja vihkot ovat heikkouteni, joulussa valmistelu ja odottaminen on parasta, elän elämääni varsin intuitiivisesti ja olen suurien tunteiden nainen.

Siinäpä niitä oli. Loput saatte selvittää itse!

Oikein suloista joulunodotusta itse kullekin!

2 kommenttia artikkeliin ”Kahdeksan faktaa minusta

 1. Paperinen kalenteri on ihan pakollinen edelleen! Vähän itketti, kun suosikkikalenterivalmistajani lopetti tänä vuonna ja heidän kalenterit oli aina niin kauniita ja käteviä. Meni ihan naurettavan kauan aikaa löytää korvaava malli ensi vuodelle, mutta ihan ookoo seiskapuol onneksi löytyi, sillä ilman ei pärjää. 😀

  Liked by 1 henkilö

 2. Kun löytää jotakin hyvää ja siihen tottuu, niin on todella vaikeaa löytää korvaavaa! Nyt oli ensimmäinen vuosi pitkään aikaan, kun pystyin valitsemaan käytännöllisyyden sijaan kauniin kalenterin. 😍

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s