Hyasintit pääsivät seinille!

Kun pääsiäisen alla huomasin olevani tilanteessa, jossa minulla oli viisi vapaata, Mies töissä eikä yhtäkään rullaa tapettia laitettavaksi, päätin varustautua vapun tuomaan pitkään viikonloppuun paremmin. Tilasin siltä istumalta Tapettitehtaalta pari rullaa sinistä hyasinttia kuistille. Kävin kuitenkin malttamattomaksi ja laitoin vehnäjauholiisterit tulille jo heti seuraavana viikonloppuna.

Miestä en moisilla remonttiaikeilla rasittanut ollenkaan, vaan hänen mentyä töihin nyppelin listat paikoiltaan ja aloin sovittaa vuotaa toisensa viereen. Koska tapettia tulee käytännönsyistä vain seinän yläosaan, olivat vuodat hyvin lyhyitä ja työ kävi todella joutuisasti. Tapetin kaveriksi tulee sisarpaneelia – sitten joskus.

Muutaman tunnin ähertämisen jälkeen napsuttelin listat takaisin paikoilleen ja avot. Voi kun tämä olisikin aina näin helppoa ja nopeaa. Kuisti on puoliksi valmis ja aika ihana jo näinkin! Sininen hyasintti sopii mahdottoman hyvin tummien puitteiden kanssa yhteen ja on kerrassaan hurmaava.

R-A-K-A-S-T-A-N!

20200426_1142408500068383398314702.jpg

Kuistille olisi tarkoitus saada joskus sellainen kuri ja järjestys, että siellä mahtuisi juomaan teetä kaikkien kenkien ja kaappien seassa. Siihen päivään voi kuitenkin vielä olla jonkin verran matkaa. Nyt olemme kuitenkin jälleen yhden askeleen lähempänä sitä hetkeä.

Myös olohuoneessa tapahtuu. Ensi viikolla yhdelle seinälle pitäisi nousta valkeaa helmipaneelia ja kevään aikana vanhojen kissan repimien nypylätapettien tilalle tulee uudet ja ehommat. En malta odottaa, että pääsen nekin näyttämään!

Aiempia remppajuttuja remontti-aihetunnisteen alla!

2 kommenttia artikkeliin ”Hyasintit pääsivät seinille!

  1. Tykkään kanssa ja jo pelkästään koepalaa tuohon mallatessa tuli heti tunne, että tämä kuuluu tähän! Appelsiinin kanssa oli ihan sama meininki, että kun sen löi seinään niin se olikin täydellinen. 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s