Rauhalliset vapaapäivät

20200413_2023395800359384458334827.jpg

Pitkät pääsiäisvapaat olivat ja menivät. Vuoroin paistoi aurinko ja vuoroin satoi lunta. Yhtenä päivänä tuuli niin, että tukka tuntui irtoavan päästä. Viimeisenä lomapäivänä ensimmäiset helmililjan alut pilkistivät kukkapenkistä, ja kun tarkemmin aloin konttaamaan pitkin pihaa, niin huomasin ensimmäiset krookuksen korvatkin.

Uutta multaa saaneet pelargoniat ovat alkaneet työntää rivakkaan tahtiin nuppuja. Jopa vasta vartetut ja multaan isketyt ovat innostuneet tästä nuppuhommasta, mutta niitä olen toppuutellut ja kehottanut keskittymään juurien vahvistamiseen ensin. Vaikuttavat olevan kärsimätöntä sorttia kuten hoitajansakin.

Koira on juhlinut pääsiäistä kaluamalla lampaasta jäljelle jäänyttä luuta. Kissat ovat kylpeneet auringonlaikuissa ja kieriskelleet vastapestyissä lakanoissa. Kukapa niitä ei rakastaisi!

Toivon kuluvalle viikolle lämpimiä aurinkopäiviä tänne, mutta myös sinne sinulle. Sääilmoituksen mukaan toive on omalta osaltani turhan optimistinen, mutta kenties sulla käy parempi tuuri!

Lämpimästi tervetuloa myös kaikille niille uusille lukijoille, jotka pääsiäisen aikana tiensä tänne löysivät. Ihan huippua ja toivottavasti palaatte uudelleenkin Heiskalaan.

4 kommenttia artikkeliin ”Rauhalliset vapaapäivät

 1. Tulin vaan ilmottamaan, että jostain syystä pitkään pitkään aikaan mun puhelin ei oo antanu tykätä sun postauksista. Mut mukana oon ollu ahkerasti kaiken lukemassa, vaikka namiskaa ei oo päässy painelemaan! 😁

  Liked by 1 henkilö

 2. Sun puhelin boikotoi mua! 😀 Joka tapauksessa kiva, että jätit kuitenkin jälkesi ja heippalappusi. ❤ Mäkin kyllä luen aina kaikkien kirjoitukset, mutta voi luoja miten hävettävän huonoksi kommentoijaksi oonkaan taantunut!

  Tykkää

 3. Mä olen kytännyt ilmatieteenlaitoksen sivuja ja pyöritellyt päätäni. Vuorotellen räntää ja aurinkoa, sekä iänikuista tuulta! Miten voikin nykyään aina tuulla?

  Itsekin tepsutan aamuisin auringonlaikuille ja nautin hetken lämmöstä. 😄

  Liked by 1 henkilö

 4. Meillä satoi lunta samalla kun aurinko paistoi! Pistin verhot kiinni ja jäin odottamaan luonnon selviämistä humalastaan 😶 Auringon lämpö on kyllä niin ihanaa pitkän kylmän jakson jälkeen 🌞❤️

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s