Blogilla on uusi nimi!

20200409_2113597937240694976243358.jpg

Hellurei ja ihanaa pääsiäistä itse kullekin.

Tadaa, blogilla on uusi nimi! Elinvoimaisen blogin edellytys on se, että antaa sille mahdollisuuden kasvaa muun elämän tahdissa ja toki välillä vaan roikkua messissä. Rakastan edelleen tätä blogia ja nimen vaihtaminen olikin pitkällinen prosessi, mutta kuitenkin välttämättömyys.

Kuten blogiportaaliajoilta tutut lukijat tietävät, Valoa oli paikka iholle menevälle kielellä leikittelylle jota varsin anonyymisti kirjoitin. Anonyymiys mahdollisti silloisen tavan kirjoittaa ja pidinkin siitä valtavasti. Monesti suolsin tekstiä käsittämättömässä hurmoksessa tai luomisen tuskassa (ja välillä ehkä myös tuskan luomisessa).

Blogin teemat ja kirjoitustyyli ovat kuitenkin radikaalisti muuttuneet. Verbaalisen taiteilun sijaan täällä maalataan, tapetoidaan ja kaivetaan pensaita maahan tai ylös sieltä, paijataan kissoja, nukutaan päikkäreitä ja saunotaan. Blogi oli kasvanut ulos nimestään.

Heiskalassa jutut pysyvät samoina kuin aikaisemminkin, mutta paikalla on jälleen ajankohtaisempi nimi. Heiskalaa voi myös kuljettaa talosta seuraavaan, se ei ole sidoksissa aikaan tai paikkaan. Toivon uudelle nimelle pitkää ikää!

Tervetuloa siis palaamaan jatkossakin tänne remontoimaan, kuokkimaan, rapsuttelemaan otuksia, hinkkaamaan ylikuohunutta mannapuuroa liedestä ja välillä ihmettelemään elämän kummallisia koukeroita! Voit myös ihan vaan roikkua messissä, tänne ovat kaikki tervetulleita.

Terveisin Heiskaska ja Heiskalan väki

4 kommenttia artikkeliin ”Blogilla on uusi nimi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s