Vuoden 2020 remonttisuunnitelmat

wp-15798045794553172088690549421356.jpg

Noniin on jälleen remonttisuunnitelmien vuoro! Viime vuonna saimme yläkertaan uuden lattian, sinisen kammarin valmiiksi, yläkerran ikkunat käytettyä puusepällä ja melkein koko yläkerran käytävänkin tapetoitua. Lisäksi ahersin viikon pihasaunan vierastuvalla ja sain aikamoista jälkeä aikaan vaikka itse sanonkin!

Paljoakaan ei oikeastaan enää ole tässä tuvassa laittamista. Tänä vuonna tavoitteena olisi saada pinnoitettua ulkoeteinen uudelleen tummalla paneelilla sekä P&R:n sinisellä Hyasinttilla. Porraskäytävä ja sen myötä sisäeteinenkin ovat tämän vuoden listalla. Niihin on suunniteltu jatkettavaksi yläkerrasta tuttua sinistä Aitaa ja tuvan valkoista helmipaneelia. Portaista olisi tarkoitus nikkaroida umpinaiset.

Nähtäväksi jää milloin alakerta saa vielä uuden lattian ja olohuone tapetit. Myös vessaa pitäisi ehostaa, mutta miten – siinäpä vasta hyvä kysymys! Tämän vuoden hommista olen ajatellut jättää muut ammattilaisille paitsi ulkoeteisen ehostuksen. Remonttikuulumisia tulee blogiin kuitenkin tuttuun tapaan.

Hiljaa hyvä tulee!

2 kommenttia artikkeliin ”Vuoden 2020 remonttisuunnitelmat

  1. Mekin juuri harkitaan vanhan talon ostamista tässä niin kivaa lukea sinun blogia. Mekin haluttaisiin sitten tuolleen pikkuhiljaa laittaa valmiiksi. Mietityttää asbestikartoitukset ynnä muut. Oliko teillä asbestia talossa?

    Tykkää

  2. Hiljalleen tehdessä suunnitelmat saa mukavasti aikaa kehittyä ja uskoisin, että lopputuloksesta tulee omia tarpeita vastaavampi. Kartoituksethan kannattaa ehdottomasti tehdä, jos taloon on tehty remontteja sellaisina aikakausina joina kyseistä ainetta on tykätty käyttää.

    Remontin suhteen ollaan hyvässä asemassa, kun ollaan nyt kolmas sukupolvi tässä torpassa, joten tehdyt remontit, ratkaisut ja käytetyt aineet on hyvin tiedossa. 👌🏻

    Toivottavasti löydätte mieleisen talon jota laittaa kuntoon!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s