Alkava arki

IMG_0058.JPG
Kuvassa Emil Cedercreutzin veistos Kyntäjä, joka voi käydä ihastelemassa Harjavallassa.

Heinäkuun vietin hyvin pitkälti oikeasti lomaillen (ja muutamaa verkkokurssia tuskallisesti pakertaen). Katsoin Netflixistä kaiken vähääkään kiinnostavan ja sen jälkeenkin vielä koko Twilight-sarjan, istutin kirsikkapuun, nukuin pitkään, join siideriä ulkoportailla istuen, heitin palloa, rapujuhlin, söin metrilakua, seurasin sääpalvelusta miten yöt alkoivat päivä päivältä pidentyä, ihastelin tämän kesän lepakkovauvaa ja olin rannikolla monta viikkoa.

Helvetin hyvä kesä. Juuri sellainen kuin olin tarvinnutkin – ja onhan sitä vielä jäljellä vaikka kuinka!

Kesäkuussa, siinä loppuvaiheilla, kävi sillä lailla, että hain harjoittelupaikkaa ja sainkin työpaikan. Ihan oikeita fysioterapeutin töitä. Seuraavan vuoden kesäkuuhun saakka, jos ensimmäiset 7 viikkoa menisivät hyvin! Ei se oikeasti aivan noin kivutonta ollut. Minulla nimittäin oli jo unelmieni harjoittelupaikka rannikolla sellaisten osaajien ohjaamina, että oksat pois. Valinta oli todella vaikea ja jopa hieman sydäntä särkevä, mutta lopulta työpaikka voitti.

Joskus – aika usein viime aikoina – elämä yllättää.

Maanantaina aloitan uudessa työssäni. Meillä alkaa jälleen uudenlainen arki. Asettuminen loppukesään ja alkusyksyyn. Turhaan ei kuitenkaan kannata rutiinejaan naulata raameihinsa, sillä Mies palaa komennukseltaan (ehkä) joulukuuksi. Silloin alkaa jälleen eriytyneiden tapojen yhteensovittaminen, kahden arjen yhteen hiominen.

Arki palaa hiljalleen blogiinkin ja ensi viikolla tiedossa on parisuhdejuttua sekä Kaikki Kajaanista -sarjan uusi osa. Kuullaan siis jälleen maanantaina!

Yksi kommentti artikkeliin ”Alkava arki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s