Aloittelijan virhe

MOLDIV-001 15

Tein ensimmäiset kevätkylvöt innokkaana helmikuun puolessa välissä. Jostakin syystä yksikään 24:stä tomaatinsiemenestä ei itänyt (tällä ei kuulema ole mitään tekemistä sen kanssa, että jätin kylvöt Miehen vastuulle muutamaksi viikoksi). Huhtikuussa heitin uudet siemet multaan ja viikossa purkeissa alkoi näkyä ilahduttavaa liikehdintää.

Kävi kuitenkin niin, että en merkinnyt purkkeihin mitä olen niihin kylvänyt! Nyt olen yrittänyt itämisnopeuden ja sirkkalehtien perusteella lotota missä purkissa on tomaatteja, mihin laitoinkaan kurkut ja miltähän lehtikaalivauva voisi näyttää.

Pääasia on kuitenkin se, että jokaisessa purkissa on ilahduttavan paljon tarmokasta eloa! Viis siitä, että meillä saattaa olla kesällä 20 puskaa pensasbasilikaa, parikymmentä tomaatin- ja kurkuntaimea sekä aivan saakelisti lehtikaalta – kaikki samassa kasvuvaiheessa tietenkin.

Jos siis kesällä blogin Instagram tukkiutuu tomaatti-basilika-mozzarella -kuvilla, tiedätte millä todennäköisesti elimme.

PS. Kävi myös niin, että kyllästyin odottamaan ja nakkasin huonosti itäneisiin purkkeihin vielä lisää siemeniä. Ja nyt ne tuntuvat itävän ihan kaikki. Ooops.

7 kommenttia artikkeliin ”Aloittelijan virhe

  1. No ne minulla kuoli kyllä totaalisesti talven aikana. Ilmeisesti jäätyvä varasto ei oo talvettamispaikka…. Mutta olen sitten senkin edestä haravoinut käsiä rakoille sitä mukaa, kun maata on lumen alta paljastunut. 😀

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s