On alkanut paremmin kuin viimeksi

2014-07-06 13.24.05

Olemme olleet nyt 1,5 viikkoa kirjoilla uudessa kaupungissa eli noin puolen tuhannen kilometrin päässä kaikesta tutusta. Miten on mennyt?

Harjoittelupaikkani, ohjaajani ja tiimimme on osoittautunut ihanaksi paikaksi perehtyä jälleen uuteen alueeseen fysioterapian toimintakentällä. Minut on otettu ihanasti vastaan ja onkin ollut ihanaa, että joka päivä on oikeasti mielekästä tekemistä ja laadukasta ohjaamista.

Olen päässyt myös tekemään viimein ensimmäisiä harjoitteluvuoroja uudessa työssäni ja jälleen kerran: mahtavia ihmisiä ja ihana vastaanotto! Itse työkin tuntuu kivalta ja tunne on hiljalleen vahvistunut, vaikka en koskaan ajatellut tekeväni tällaista työtä!

Huhtikuun alusta lumi on sulanut huimaa vauhtia ja etenkin alapihalla alkaa olla jo laajoja lumettomia alueita! Olen bongannut myös ainakin yhden maasta uhmakkaasti puskevan krookuksen ja kuullut joutsenien lentävän talon yli. Ehkä kevät siis löytää vielä tänne pimeään pohjolaankin!

Parisuhde on voinut paremmin, kun makuukammari saatiin siihen pisteeseen, että vuode voitiin siirtää sinne. Keskiviikkoisin ja lauantaisin lämmitetään pihasaunaa ja iltaisin katsellaan (puolikkaita) elokuvia.

Molemmista on tuntunut hyvältä, että arkea voi jakaa toisen kanssa. Miehelle se on tarkoittanut kodin ja pihan töitä ja minulle puolestaan eläimistä huolehtimisen vastuuta. Toisen viereen on ihana käpertyä illalla ja muiskauttaa suukko ennen töihin lähtöä. Ja toisen tullessa myöhempään kotiin on pöydässä lämmin ruoka (tai edes ruoka)!

Voisin siis todeta, että olen kotiutunut 1,5 viikossa Kajaanin paremmin kuin Tampereeseen koko kolmen vuoden aikana. En kuitenkaan syytä Tamperetta, vaan olosuhteita: Kajaanissa kaikki sattuu olemaan paremmin.

2 kommenttia artikkeliin ”On alkanut paremmin kuin viimeksi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s