Kaikki paketissa

MOLDIV-001 13

Kevät yllätti opiskelijat. Hölmistyneinä halasimme toisiamme ja toivotimme hyvää jatkoa. Tässä se nyt oli, meidän kolmivuotinen taipaleemme. Vastahan me ilakoimme vihreissä haalareissaimme ja juhlimme opintojen alkua.

Salongin nurkassa on pieni pino painavia banaanilaatikkoja. Kestokassillinen mausteita. Matkalaukullinen jäljellä olevia vaatteita. Isä on irroittanut kattolamput käydessään. Istumme hämärtyvässä kevätillassa Miehen kanssa.

Mietin neljän vuoden takaista itseäni. Sitä hämmentyneenä  aikuisuuden kynnyksellä haparoivaa naista, joka mietti tässäkö elämä on – tietämättä sen edes vielä kunnolla alkaneen. Onneksi en tiennyt, tämä oli mukava yllätys.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s