Viimeiset kesäopinnot

MOLDIV-001 10

Viime kesänä suoritin monia yrittäjyyteen liittyviä verkkokursseja. Etenkin digimarkkinoinnin kurssista koin saaneeni oikeasti hyödyllistä tietoa ja ajatuksen aihetta tulevaa yritystä varten. Tein myös joitakin konkreettisia asioita kohti yrittäjyyttä. Aloitin esimerkiksi vihkosen, johon olen heittänyt kaikkia mieleeni tulleita aiheita ja palveluita. Tuo vihko on täyttynyt kuluneen vuoden aikana lukuisista post-it -lapuista ja muistiinpanoista. Suurin osa yrittäjyyttä koskevista kursseista oli kuitenkin sellaisia, jotka eivät antaneet paljoakaan lisää siihen, mitä olen ammoisilla lukion yhteiskuntaopin tunneilla lukenut. Konkreettisempaa tietoa tuntuu saavan paremmin asiaan perehtyneiltä verkkosivuilta.

Tämän kesän pääaiheeksi muotoutui raskausajan hyvinvointi. Olen kursseista erittäin innoissani ja toivon saavani niistä uudenlaista lähestymistapaa ja hieman tarkempaa tietoa aiheesta. Fysioterapeutin peruskoulutuksessa aihetta käsitellään kuitenkin erittäin pintapuolisesti, joten kaikki saatavilla oleva materiaali kolutaan läpi – ja moneen kertaan.

Olen päättänyt hyödyntää tutkintopaikkaani kaikilla mahdollisilla tavoilla, joten päätin ilmoittautua myös Kanat ja pienkanalat -verkkokurssille! Kanojen aika meidän torpassamme on vasta seuraavalla vuosikymmenellä, mutta kun tällainen kerran järjestetään, niin tietenkin sinnekin oli nokkansa työnnettävä. Kanalan paikka on viimein päätetty ja itse kuopsuttelijoidenkin jälleenmyyjä tiedossa, mutta tehdään nyt ensin remontti loppuun talossa ja aloitetaan uusi projekti sitten.

Vaikka kesäopintojen portaali jumiutui heti aamusta, pidän suurena rikkautena sitä, että tällainen fysioterapeuttikin voi halutessaan opiskella kiinnostuksen kohteidensa mukaan 3D-tulostusta tai ranskan alkeita. Poikkitieteellisyys on rikastuttava asia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s