Pussykkassa on asennetta!

afvunb

Kuva: Pussykka®

Mietin pitkään miten voisin kiittää niitä kahta ahkeraa naista, jotka saattoivat kanssani loppuun opinnäytetyömme Fysioterapia vulvodyniassa tänä keväänä. Kirjoitimme aiheesta loppujen lopuksi peräti neljä (!) artikkelia ja niitä jaettiin Pelvicuksen jäsenkirjeessä, Sairaanhoitajaliiton Twitter-tilillä sekä Vulvodynia-yhdistyksen jäsenlehdessä. Olin erittän tyytyväinen lopputulokseen ja siihen, miten hienosti tiimimme oli toiminut, vaikka esimerkiksi tutkimusta täytyi tehdä etänä kesälomalla.

Instagramia selatessani näin mainoksen Pussykasta. Tuohan on hauskan näköinen nyssykkä, ajattelin ja jätin asian hautumaan. Lähetin mainoksen yhdelle tiimimme jäsenistä ja hän villiintyi pitsipiirakasta. Olihan se mahtava! Sen lisäksi, että pussykat ovat hauskoja ja käteviä, niillä on myös hyvä tarkoitus.

Jenny Hällfors kertoo Pussykan verkkosivustolla, että jokaisesta ostetusta tuotteesta 25 % lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen kohteille, jotka kohentavat naisten asemaa Suomessa ja maailmalla. Tänä vuonna kohteena on Silpomaton-kampanja, jonka tavoitteena on saada tyttöjen sukuelinten silpominen loppumaan opettamalla heille kuinka puolustaa oikeuksiaan, vieden heitä leireille uhkaavina ajankohtina ja valistamalla vanhempia aiheesta. Kampanjassa ovat mukana muun muassa presidentti Tarja Halonen sekä Iina Kuustonen.

Pussykka

Kuvat: Pussykka®

Kaikki tuotteet ovat suomalaisia ja ne valmistetaan käsityönä Porvoossa. Materiaaleiksi on valittu ekologista ja täysin uusiutuvaa korkkia, puuvillaa ja pellavaa. Naisten aseman lisäksi Pussykan arvoihin kuuluvat ympäristön kunnioittaminen ja tasa-arvo. Hällfors kertoo, että arvot ovat koko liikeidean takana ja siksi he ovat pyrkineet nostamaan tärkeitä teemoja esiin. Pussykan ensimmäinen nosto oli Luomuna-mallisto, joka omistettiin luonnollisuudelle ja ekologisuudelle. Tämän jälkeen vuorossa oli Ylpeänä-kuosi, joka omistettiin tasa-arvolle ja Pride-liikkeelle.

Kolmesta eri vaihtoehdosta meille valikoitui Nakumalli. Mahtavat tuotteet eivät todellakaan loppuneet tähän, vaan itse jäin vielä haaveilemaan erityisesti korkista valmistetusta pienestä käsilaukusta nimeltään Pikkarit. Itseltäni kun puuttuu kokonaan siro käsiveska, jota todella tarvitsisin. Mutta Puhtaana vai Raikkaana, siinä vasta kysymys!

Jos siis mietit, mitä kotimaista yritystä haluat tänä vuonna kannattaa, suosittelen vilpittömästi ja vahvasti tätä.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s