Alkuvuoden hulinat

moldiv-001 6

Kuten huomata saattaa, nainen on elossa mutta tekstiä ei tule toivottuun tahtiin. Kyse ei ole siitä, että blogi tekisi hiljaista kuolemaa, vaan siitä tavoitteenani on seuraavan kolmen kuukauden aikana puristaa kasaan melkein kaikki jäljellä olevat teoriakurssit. Suomeksi se tarkoittaa sitä, että huhkin maaliskuun loppuun mennessä tämän kevään ja ensi syksyn kurssit. Eli en nuku tai kirjoita blogia.

Yläkerran lattioista voin kertoa sen verran, että kaunis laminaatti on valittu ja se saapuu viimeistään kuuden viikon kuluttua. Siitä tulen kertomaan ihan varmasti teille! Myös joogahuoneen remonttia ollaan hitaasti mutta varmasti käynnistelemässä – jahkailemme vielä sinisen ja vihreän Rantakukan välillä.

Maaliskuun lopussa pitäisi olla kahdessa paikassa samaan aikaan, sillä saman viikonlopun aikana pitäisi tehdä loppusiivousta Lappeenrannan betonikuutiossa ja olla Turussa Piha ja Puutarha -messuilla. Mikään pakko messut eivät tietenkään ole, mutta kovasti toivon pääseväni sinne!

Kuullaan taas, joskin paljon väljämmällä tahdilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s