Vuosi WordPressissa!

Wordpress-Development

Kuva: Best Desing 2 Themes

Yli kolmevuotias blogi on viettänyt vuoden uudella alustalla ylhäisessä yksinäisyydessään. Eipä täällä toki tarvinnut kauaa yksikseen puuhailla, sillä nopeasti monet muut vanhasta portaalista löysivät myös tiensä tänne: Itse Minna Mänttäri, Missä olet Laura, Hallamaa, Näissä neliöissä, Pöpelikössä sekä Tuulenpolku muutamia mainitakseni.

Paljon on tapahtunut: blogi sai muuton myötä persoonallisemman ulkoasun ja muutama kuukausi sitten oman verkko-osoitteen, se on tehnyt kaupallisia yhteistöitä ja saanut välillä klikkauksia niin paljon, että on ihan hirvittänyt. Vaikka vanhoja lukijoita jäi muuton ja kirjoitustyylin muuttumisen myötä pois, on ilokseni uusia tullut tilalle. Olen myös tutustunut viimeisen vuoden aikana mielettömään määrään uusia kiinnostavia blogeja osaksi juuri siitä syystä, etten enää olle osa tiivistä portaalia. Blogia voi seurata tällä hetkellä ennätysmäärästä kanavia: Bloglovin’ista, Blogipolusta, Blogit.fi:stä, The Blog Junglesta, Facebookista ja Instagramista. Sisältöä tuotetaan kuitenkin vain Instagramiin sekä blogiin.

En edelleenkään vaihtaisi WordPressia mihinkään ja olen hyvin tyytyväinen, että valitsin näin onnistuneesti ensimmäisellä yrittämällä. Listasin WordPressin parhaita puolia, kun blogi oli ollut uudella alustalla kolme kuukautta. Allekirjoitan niistä edelleen jokaisen. Sivustoa on ihanan yksinkertaista ylläpitää, eikä minkäänlaisia ongelmia ole ollut. Myös WP:n sovellus on toiminut hyvin, joskin viime aikoina se ei ole aina päivittänyt oikein saapuneita kommentteja ja osa niistä on siksi saattanut jäädä huomaamatta.

En ole kaivannut takaisin portaaliin, sillä olen kokenut saavani laajemman katsauksen erilaisia blogeja etenkin blogit.fi:n kautta. Täydellistä täällä olisi, jos voisin saada teksteihin tykkäys-nappulan, jota voisivat painaa rekisteröitymättömät käyttäjätkin, mutta toisaalta se vähentää kommentointia.

Tästä on jälleen mukava jatkaa eteenpäin!

3 kommenttia artikkeliin ”Vuosi WordPressissa!

  1. Edelleenkään tää ei jostain syystä mulla näytä aina kaikkia kirjotuksia. Ois kiva tietää miksi. 🤔 Mut sit kun ilmottaa ni tulee luettua niitä vanhempiakin samalla. 😁

    Liked by 1 henkilö

  2. Välillä tosiaan ei kirjoitukset päivity WPn sisällä lukevien listoille ekalla julkaisulla! Sit kun päivittää julkaisunsa ni alkaakin näkyä 🤷🏼‍♀️ Mut muuten on ollut ihanan ongelmatonta!

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s