Tervetuloa syksy

temp-for-output-1 15

Aamuisin kukonlaulun aikaan noustessa olen kiskonut päälleni paksun hupparin ja takin. On ollut kylmää. Niin kylmää, että olen miettinyt kuinka auto olisi pitänyt laittaa lämpiämään ennen harjoitteluun lähtöä.

Taloakin on saanut lämmittää useana iltana, ettei aamuyöstä lattiamajoituksesta herää kohmeessa. Kahdella ensimmäisellä kerralla uuni tupsautti yllättäen savut sisälle ja pääsin kokeilemaan etikkaveden toimivuutta käryn karkoittamisessa. Yllätyksekseni se toimikin niin hyvin, ettei Mies kotiin tullessaan olisi tiennyt koko savupirtti-episodista, ellen olisi laittanut hänelle viestiä siitä. Nyt uunissa on poltettu joka ilta pieni määrä puita, jotta hormi pysyisi lämpimänä ja kuivana.

Elämä harjoittelun myötä on helpottunut. Vaikka huomaan monesti olevani vielä kaukana valmistumisesta vaadittavasta taitotasosta, on sosiaalinen elämä ollut varsin tervetullutta. Minut on otettu todella kivasti vastaan uudessa paikassa ja ohjaajani on mielettömän hyvä.

Syreenit ovat alkaneet kerätä lehtivihreää takaisin ja pihlajanmarjat punertavat. Pakkanen on täynnä raparperia, herukoita ja tilliä. Kasvimaasta löytyy edelleen perunaa ja porkkanaa kerättäväksi. Niitä onkin viime viikkoina syöty lähes kyllästymiseen saakka.

Sähköpistokkeet on saatu irti makuukammarissa ja tapetointi voi jatkua. Tavoitteena on saada se tehtyä jäljellä olevan viiden viikon aikana. Ei kai siinä päivää pidempään menisi, mutta harjoittelun myötä päivät tuntuvat lyhentyneen huomattavasti.

Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa. Ihanaa syksyn alkua kaikille!

Yksi kommentti artikkeliin ”Tervetuloa syksy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s