Tuikkujen aika

temp-for-output-2 5(1)

Illat hämärtävät jo ihanasti ja öiksi hiipivään pimeään on mukavaa hukuttautua. Luonnollinen pimeys, miten olenkaan sitä kaivannut. Loppumattoman kesän jälkeen on ihana rauhoittua ja käperrellä kotona. Kyllä, olen juurikin se ihminen, joka vuoraa itsensä vilteillä ja käpertyy sohvan nurkkaan hörppimään teetä tuikkujen loisteessa.

Alun hankauksien jälkeen olen alkanut asettua uudella tasolla. Kipuilua on paljon vähemmän ja mahdollisuuksien näkemistä enemmän. Remontti seisoo, enkä tiedä päästäänkö sitä jatkamaan tämän vuoden puolella, mutta jos tähdet asettuvat kohdilleen on koko tönö remontoitu ensi vuoden loppuun mennessä. Väliaikaisesta olohuoneen lattiamajoituksesta on siirrytty pysyvämpään pukeutumishuoneen lattiamajoitukseen. Edistystä on siis tapahtunut, joskaan ei ihan niin kuin olin ajatellut!

Jos minun pitäisi kuvailla Kajaania jotenkin sanoisin, että se on käyttämättömien mahdollisuuksien kaupunki. Edistystä kuitenkin tapahtuu pienin harppauksin ja ehkä kaupungin brändäyskin jossakin vaiheessa aletaan ottaa tosissaan. Totuus kuitenkin on, että Kajaani on kaunis ja toimiva kaupunki, jossa on potentiaalia moneksi.

Vaikka kelit ovat edelleen olleet kohdillaan, on tupa ollut välillä niin kolea, että aamuisin on saanut sytyttää kiviuuniin valkean. Iltaisin olen kaivanut kippoihin uudet tuikut ja laittanut yhden lyhdyn eteiseen Miestä vastaan, kun hän on saapunut töistä huomisen puolella.

Juuri nyt elämä on leppoista ja hyvää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s