Ihanaa olla taas kotona.

temp-for-output-1 6

Palasin Sveitsistä sunnuntaina. Paluumatka oli perin kivikkoinen, sillä lento oli 1,5 tuntia myöhässä, en löytänyt enää edes-takaisin -lippuania Finnairin bussiin, karttasovellus paikansi minut väärin, joten etsin baarien sulkemisaikaan sokkona yöpaikkaani Helsingissä ja aamulla en löytänytkään oikeaa Onnibussin pysäkkiä, joten punainen auto suhahti ohitseni villistä huitomisestani huolimatta. Myös matkalaukun vetosanka meni rikki.

Että sellainen paluu.

Kainuun kodissa tapahtuu ja Mies laittaakin kuvia, joissa perunamaat puskevat villinä vihreää, tomaatit yrittävät lävistää eteisen katon ja hiiri on syönyt ensimmäisen kypsän mansikan. Odotan kovasti sitä, että pääsen taas juhannuksesi takaisin sinne! Muutama yrttipenkki pitäisi pystyttää ja ensimmäinen vadelmarivikin saada aikaiseksi.

Porin kodissa olen ollut tukehtua pölyyn siivotessani hiljalleen huoneista ensimmäisen luokan matikankirjoja, neljännen luokan piirustuksia, seitsemännen luokan kotitalousvihkoja sekä lukion harjoituskirjoituksia. Olen taitellut kauneimmat lastenvaatteet talteen ja laittanut loput kirppiskasaan. Kasasta on tullut jo perin suuri ja myytävää tulee riittämään. Työnsarkaa edelleen riittää, sillä vielä on jäljellä ullakko.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s