12 kesäistä kysymystä

Tämä ihanan kesäinen blogihaaste heitettiin minulle Lusikkalaatikosta, kiitos!

1. Lippis vai lierihattu? Minun päässäni ei ole lippistä nähty sen koommin, kun naapurin rouva antoi minulle alle kouluikäisenä ensimmäisen olkisen lierihattuni kaikkine kukkakoristeineen. Nykyään tyydyn jo vähän vähempiin ylimääräisyyksiin, mutta ei ole klassista lierihattua voittanutta!

2. Pehmis vai jäätelöpallo? Totuuden nimissä on kerrottava, etten pidä liiemmin kummastakaan. Jos kuitenkin kioskille suuntaan, on tilaukseni sitruuna-lakritsipallo. Jäätelö ja lakritsi ne yhteen kuuluu, terveisiä Pöpelikköön!

IMG_1492

3. Herneet vai mansikat? Mansikat! Vaiko sittenkin herneet….? Mansikat. … Herneet! Eiku mansikat!

4. Palju vai järvivesi? Kyllähän se niin on, että rannikon tyttö kastautuu meressä. Mutta koska viihdyn enemmän virkistävän viileässä on valintani näistä järvi.

5. Grilliherkut vai kesäkeitto? Nostelkaa vain kulmianne, mutta Mummin kesäkeittoa sen olla pitää!

Processed with MOLDIV

6. Mökki vai teltta? Teltta tuo mieleen lukuisat partioleirit nuoruudesta ja mökki idylliset lapsuuden kesät. Mieluiten kuitenkin mökki, siellä koen olevani enemmän turvassa käärmeiltä. Yläpeti on mun!

7. Varjo vai auringonpaiste? Mieluiten varjo, kuumissani en välttämättä ole kovinkaan hyvää seuraa. Krrrhm.

8. Kesäsade vai kesätuuli? Kevyt tuulenvire pitää ylikuumenemisen aisoissa. Pieni kesäsade on myös raikastava, mutta en luota Suomen ilmastoon niin paljoa, että se ymmärtäisi sanan pieni. Se ei esimerkiksi tarkoita sitä, että sataa vähän joka päivä.

kukat 2

9. Lavatanssit vai festarit? En ole ollut kummissakaan, mutta enemmän näistä kahdesta hingun ehdottomasti tansseihin! Ja itseasiassa uskon sellaisiin joskus jopa pääseväni.

10. Roadtrip vai riippumatto? Mies viritti tuomani riippumaton pihapuihimme kesän alussa. Tällä hetkellä en tiedä parempaa paikkaa kuin se! ❤

11. Hiirenkorvat vai syreenin tuoksu? Hiirenkorvat kestävät noin päivän, mutta syreenit tuoksuvat parhaimmillaan monta viikkoa! Myös monia hyviä muistoja liittyy syreeneihin: Mona tuli minulle silloin kun syreenien tuoksu täytti kesäyöt ja syreeni oli myös ensimmäinen (ja tähän mennessä ainoa) kukka, jonka olen vienyt Miehelle.

IMG_4356

12. Mato-onki vai golfmaila? Molemmat vaativat kärsivällisyyttä, ja minä olen perin kärsimätön nainen. Tällä hetkellä valitsisin kuitenkin ehkä sen golfin.

Kutsun haasteeseen mukaan Puutalobabyn Kristan ja Revontulipalon Lindan!

2 kommenttia artikkeliin ”12 kesäistä kysymystä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s