Sananen hyvästä palvelusta

IMG_6881

Kirjoitin jokunen aika sitten kesäksi tilaamistani luonnonkosmetiikka tuotteista. Olin tilannut House of Organic:ilta neljä Evolven tuotetta matkakokoisena testatakseni olisiko tässä uusi rakkauteni.

Tilaus ei kuitenkaan mennyt ihan niin sulavasti kuin voi kuvitella. Päätin tehdä tilauksen kotikaupunkiini, sillä sieltä edes joku pystyisi sen noutamaan, vaikka en itse olisikaan paikalla. Kuitista kävi kuitenkin ilmi, että yrityksestäni huolimatta paketti tullaan lähettämään opiskelukaupunkiini toiselle puolelle Suomea, jonne en ole palaamassa ennen vuoden viimeisiä kuukausia. Lähetin yritykselle heti virheen huomattuani sähköpostia, että olisiko osoitetta vielä mahdollista muuttaa, mutta en saanut vastausta. Seuraavana päivänä sain automaattisen sähköpostin, että tilaukseni on nyt matkalla. (Vau, perin nopeaa toimintaa!) Lähetin uuden sähköpostin, jossa kerroin tilanteeni ja ehdotin, että kun tilaus saapuu takaisin yritykseen se lähetettäisiin sieltä vielä uudelleen oikeaan osoitteeseen. House of Organic:lta vastattiinkin heti seuraavana päivänä, pahoiteltiin syvästi ja ilmoitettiin, että kokonaan uusi paketti on lähetetty ilmoittamaani osoitteeseen ja mukaan on laitettu vähän ekstraa.

Kävin tänään hakemassa pakettini oikeasta osoitteesta ja suuni loksahti auki, kun näin sen sisällön. Olin tilannut alunperin neljä Evolven tuotetta ja niiden lisäksi paketista löytyi Nafhan näytepakkaus päivävoiteesta sekä silmä- ja huulihoitotuotteesta, Dabbalta näytepakkaukset virkistävästä kasvoöljystä sekä vadelmaseerumista kasvoille, Evolvelta matkakokoiset tuotteet Miracle maskista sekä päivävoiteesta, jota tilasin ja näiden lisäksi vielä näytekokoisina Evolven Rainforest Rescue Serum, Radiant Glow sekä Daily Renew Cream.

Vau, alkuperäinen närkästykseni ja en-enkää-ikinä-tilaa-tuolta-mitään -puhinani on muuttunut täysin ja aion jatkossakin asioida House of Organic:illa. Ihan supermahtavaa palvelua ja todella nopea tuotteiden lähetys!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s