Kesän luonnonkosmetiikka

temp-for-output-1.jpg

Kevätmania on iskenyt niin remontti-, puutarha- kuin kosmetiikkapuolellakin. Olen oikeastaan jo naputellut makuukammarin remonttitarpeet ostoskoriin odottamaan oikeaa hetkeä. Samoin olen tilannut pussikaupalla siemeniä ja viimeisimpänä villityksenä vaihdoin kertarysäyksellä (jälleen kerran) ihonhoitopurkkini taviksista luonnollisiin. En halua edes ajatella mitä lauantaisella puutarhamyymäläreissulla tulee tapahtumaan. Bye bye money.

Viimeksi kokeilin ihonhoidossa Madaran pikkusiskoa Mossaa, joka ei kuitenkaan loppujen lopuksi tyydyttänyt tarpeitani ihon hoidon suhteen. En tiedä mikä mätti, mutta niin vain Lumene löysi tiensä takaisin kaappeihini.

evolve.jpg

Kuva: Evolvebeauty

Tällä kertaa päätin antaa mahdollisuuden Evolvelle. Kiinnostuin sarjasta pääosin siksi, että olin kuullut jopa matkakokojen olevan hyvin riittoisia ja tuotteiden laadun olevan huippuja. Olin myös päätynyt selailemaan Evolven tuotteita säännöllisen epäsäännöllisesti kuluneen vuoden aikana.

Evolvelta testiin lähti kasvovoide, kasvovesi, puhdistusaine sekä hyaluronihapposeerumi. Kasvovoiteen tilaamista arvoin hetken, sillä matkakokoisen purkin esittelyssä luki ikääntyvälle iholle, mutta täysikokoisessa versiossa ei tällaista merkintää ollut. Enhän minä vielä ihan niin vanha ole!

l_koivu-turve-hiustenhoitosarja_2000x2000px

Kuva: Frantsila

Hiustenhoidon päätin laittaa samoilla klikkauksilla kesäkuosiin ja tilasin Frantsilan koivu-turve shampoon sekä hoitoaineen. Edellinen luonnonkosmetiikan shampoo kokeiluni oli Nurmen jojobaöljyhampoopala. Se pala oli kyllä täyttä kultaa ja saa vahvan suosituksensa minulta! Ei lähmännyt hiuksia, pesi puhtaaksi, helli päänahkaa ja kesti pitkään. Toivon, että nämä Frantsilan tuotteet ovat sisällöltään yhtä ihania kuin ulkoasultaan!


Lue myös:

Luonnonkosmetiikka suosikkini (2017)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s