Mutta eiks sua yhtään pelota?

IMG_6756

Kysyi ystäväni viikkoa ennen kesälomaa. Hän tarkoitti kaikkia näitä äkkiseltään elämään tulleita uusia juttuja ja yhteistä taloprojektia. Etenkin jälkimmäistä.

Kyllähän minä olen näistä asioita paljon miettinyt ja erityisesti tunnustellut miltä tämä kaikki minusta tuntuu. Pelottaako? Ahdistaako? Epäilyttääkö? Ei. Mutta on mietityttänyt.

Mistään ei koskaan voi olla varma paitsi siitä, että ne jotka eivät tee virheitä eivät tee elämässään mitään muutakaan. Miksi siis pelätä etukäteen, kun voi nauttia tästä hetkestä? Iloita siitä, että juuri tällä hetkellä elämä on aika ihanaa, kutkuttavaa ja vatsanpohjassa kipristelevää.

Mitä taloprojektiin tulee, Mies olisi huonommassa asemassa kuin minä, jos lusikat menisivätkin jakoon. Hänelle jäisi talo ja tontti, joissa jokainen nurkka ja päivänkakkara muistuttaisi meistä. Mutta me olemme varmoja. Me olemme varmoja meistä ja projektistamme, koska me olemme tehneet jo nyt paljon töitä onnistuaksemme.

Lauantaina suuntaan siis hyvillä mielin kasvikauppaan ostamaan meidän kotiimme paljon tomaatin- ja mansikantaimia ja se on oikein se!

Edit: Aleksanteri Hakaniemikin on näemmä tilanteen tasalla kappaleellaan

Pelkääks vai rakastaks

2 kommenttia artikkeliin ”Mutta eiks sua yhtään pelota?

  1. Juuri niin. Kun koskaan ei tiedä. Mehän edettiin vauhdilla. Yhteen muutto, lapset, omakotitalo jne. Jos ero tulisi, niin pitäisi olla onnellinen siitä mitä sai ja koki. Yhteisistä kokemuksien täyteisistä vuosista. Jos olisin päättänytkin jäädä yksin ja ollut yksin viimeiset 9 vuotta, ei olisi lapsia, kokemusta koko kämpän remontoinnista, omakotitalon etsimisestä ja ostojännityksestä. Ei yöllisiä naururäkätyskohtauksia joita kukaan muu ei ymmärtäisi. Pitää uskaltaa. Jos se tuntuu nyt hyvältä, niin antaa mennä!

    Tykkää

  2. Näin se on. Asioita etukäteen murehtimalla ei saa muuta kuin korkean verenpaineen ja huonot yöunet! Se mitä tulevaisuus tuo kohdataan yhdessä ja selvitetään yhdessä, sillä pääsee jo varmasti pitkälle. 🙂

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s