Jälleen se aika vuodesta

IMG_6432

On jälleen se aika vuodesta, kun alan katsella Kuplaa sillä silmällä. Mitä kaikkea täytyy tehdä, missä järjestyksessä kannattaa aloittaa, mitä jättää viimeiseksi. Asunto jää tänä kesänä puoleksi vuodeksi tyhjilleen, sillä vuokralaisehdokkaani katosi jälkiä jättämättä, kun kysyin laitetaanko nimet paperiin.

Olisi aika uunin ja ikkunoiden pesun. Hiekkalaatikon tyhjennyksen ja desinfioinnin. Kuiva-aineidevarastojen täydennyksen ja jääkaapin tyhjennyksen. Viimeisenä napsautetaan sulake pois päältä, lasketaan sälekaihtimet alas ja varmistetaan, että onhan jääkaapin ovi varmasti auki.

Mitäänhän ei kannata aloittaa niin kauan kun eläimet ovat täällä. Kissa tekee tassun jälkiä ikkunaan, koira tuo kuraa ja pudottaa karvaa minkä ehtii. Itse sotken kylpyhuoneessa viimeisiin päiviin asti.

Hiljaa myös toivon, että voisin pakata Kuplan seuraavana keväänä lopullisesti kasaan ja siirtää tavarat meidän kotiin. Mutta se taitaa olla ihan oma postauksensa taas.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s