Näistä nautin nyt:

IMG_6664

1. Hiljaisuus

On ihanaa kirjoittaa rauhassa blogia yhdeltätoista illalla ja kuunnella hiljaisuutta. Olla hetki ihan rauhassa, miettimättä keneltä tämäkin tietokoneella vietetty hetki on pois. Seurata hiljaa kuinka kissa käy syömässä vielä kerran myöhäisen iltapalan ja nukkuvan koiran korvat värisevät.

2. Stressittömyys

Kaikista stressaavin tentti on viimeinkin ohi ja ne loput neljä tuntuvat lähinnä vitseiltä sen rinnalla mitä tässä on koettu. Palautettavat tehtävät on (kai) palautettu ja opiskeluhommat muutenkin aika hyvin kuosissa. Puoliksi voi jo hengähtää.

3. Kaikki on edessä

Kaikki ihana on vielä edessä: koivuihin puhkeavat hiiren korvat, lomareissu Sveitsiin, ensimmäinen juhannus Miehen kanssa, puutarha- ja remonttihommat, kirppistelyt, jazzit…. KAIKKI ON VIELÄ EDESSÄ!

4. Valo

Meidän pienessä Kuplassa näyttää ihanalle. Kissa makaa auringon laikuissa, kasvit puskevat jatkuvasti uutta vihreää, minä herään itsestään varhain aamulla virkeänä. Valo suorastaan tulvii ikkunoista sisään ja varkain työntyy aamuisin pienistä verhojen väleistä tervehtimään uuteen päivään nousijoita.

5. Yöunet

Painajaisia ei ole ollut moneen viikkoon. Minä olen saanut nukkua kokonaisia öitä, katkeamattomia öitä, hyvää, pehmeää unta. Miten voikaan olla nukkuminen niin ihanaa.

Mistä asioista te olette nauttineet?

6 kommenttia artikkeliin ”Näistä nautin nyt:

 1. Mie oon nauttinu siitä, että aamuisin saa vetää tennarit jalkaan maihareiden sijaan. Jalat tuntuu niin kevyiltä ja vapailta! Tahtoisin niin myös kovin nauttia auringostakin, mutta se on taas jättänyt kaakon taakseen katsomatta. Mutta ehkä se vielä palaa ennen kesää.

  Liked by 1 henkilö

 2. Ihania juttuja! Ja kevyempi vaatetus todellakin on nautinto. Toivottavasti saadaan taas pian lämpimämpiä kelejä ja AURINKOA. 🌞

  Tykkää

 3. Noi kesäkengät ehdottomasti! Ja muutenkin se, ettei ole pakko pitää takkia. Oma koti ja piha nyt tietysti on ajankohtainen. Samoin se, että voi omakotitalossa vasaroida vaikka yöllä. Kerrostalossa hyvä kun kehtasi kävellä, ettei kukaan häiriinny.

  Liked by 1 henkilö

 4. Aikuisuuden ja tehokkuuden tunteesta kun opiskelin työmatkan junassa. 😀

  PUPSEISTA.

  Kompaktin kokoisesta koirasta, joka mahtuu nukkumaan polvitaipeeseen. (Riki on silti tietysti Maailman Ihanin, mut hitto se vie puoli patjaa tilaa.)

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s