Kuulumisia remppasuunnittelurintamalta!

IMG_6638

Kävimme Miehen kanssa viime viikonloppuna Kevätmessuilla Helsingissä. Yhden yön miniloma oli mahtava ja tuli tarpeeseen. Messut olivat hauska kokemus, mutta mahtavan ilman ja lauantain yhdistelmä toivat messuille niin paljon ihmisiä, ettei sieltä ihmeempiä käteen jäänyt. Sen sijaan voin erittäin lämpimästi suositella Radisson Blue Plaza:n tajuttoman hyvää ja monipuolista aamiaista. Mieskin oli hetken hämillään, ei kuulema tullut sillä hetkellä mieleen yhtäkään niin hyvää hotelliaamiaista.

Mutta talojuttujahan te tulitte lukemaan, ettekä aamiaissuosituksia! Tulin vain kertomaan, että olemme löytäneet lattian taloomme! Se löytyi ihan vahingossa. Menimme junaa odotellessamme selailemaan tapetteja paikalliseen rautakauppaan ja lattialla oli valmiina palanen sitä laminaaattia, jota mies oli valinnut pukeutumishuoneeseen. Haluamme muun talon lattian sopivan myös siihen, joten nyt oli hyvä sauma kokeilla erilaisia paloja vieretysten. Ja sehän löytyi ensimmäisellä koetuksella! Lattia tulee olemaan aikalailla sen värinen kuin Miehelle esittelin remonttidioissa. Hauska sattuma on se, että hän valitsi melkein saman sävyistä lattiaa pukeutumishuoneeseen.

lattiat

Kuvassa olevat lattiat on otettu remonttidioista.

Myös marjatapetti on kohdannut voittajansa, ja tällä hetkellä näen sieluni silmin itseni juomassa aamuteetä Philgren & Ritolan Appelsiini-tapetteja ihaillen. Nyt pitää vain opetella jonkin kuvankäsittelyohjelman käyttäminen, jotta voin näyttää epäileväiselle Miehelle suunnitelmani.

keittiötapetit

Pihahommiakin ollaan hankien vähitellen sulaessa alettu miettimään ja se asia, joka messuilta jäi käteen oli pihakivetys! Samanlainen vahinkotarina kuin lattiassa: kävelimme vain sen päällä, jompikumpi katsoi jalkoihinsa ja hihkaisi, että miten olis?! Mies lähti myös hakemaan tarjouksesta 160 litraa multaa, jotta pääsen kolmen viikon kuluttua rakentamaan hyötypuutarhaamme! Alkukesästä siis enemmän pihajuttuja ja loppukesästä päästään viimein niihin remppahommiin, jippii!

Myös yksi veikeä valaisin ollaan löydetty, siitä lisää joskus myöhemmin.

Pssst! Maanantaina mietitään villiniityn perustamista, joten pysy kuulolla!


Aikaisemmat kirjoitukset aiheesta:

Mitä niissä remonttidioissa oli?

Kesän 2018 remonttisuunnitelmat

Mikä remontin suunnittelussa on vaikeinta?

4 kommenttia artikkeliin ”Kuulumisia remppasuunnittelurintamalta!

  1. Siellähän edetään vauhdilla! Täällä ensimmäinen yö omassa kodissa takana ja heti pistää silmään seiät seinissä ja kulahtaneet tapetit ja puuttuvat jalkalistan palat jaaaaaa…. 😀

    Liked by 1 henkilö

  2. Kunhan tänä kesänä saisi yläkerran tehtyä, mutta olen varautunut siihenkin, että vain makuuhuoneesta tulee valmis. 😄

    Nopeasti se silmä tottuukin niihin reikiin ja tapetteihin eli tarkkana saa olla, ettei motivaatio katoa ja totea, että anti olla vaan 🙈

    Liked by 2 people

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s