Kesäloma lähestyy ja vähän fysioterapiaopinnoista!

Processed with MOLDIV

Pian saan jo parkaista KUUKAUSI KESÄLOMAAN!!! Kesätöiden sivuuttaminen tänä vuonna on tuntunut vain ja ainoastaan oikealta ratkaisulta, vaikka se tuokin mukanaan taloudellista epävarmuutta ensi vuodeksi. En kuitenkaan ajatellut pelkästään olla oikosenaan ja syljeskellä kattoon, vaan valitsin kesälle muutamia verkkokursseja suoritettaviksi.

Kesällä luetaan seuraavanlaisia aiheita: monikulttuurinen sosiaali- ja terveysala, hyvinvointiyrittäjyys, laatu ja markkinointi, yrittäjäminä ja sen kehittäminen sekä digimarkkinointi ja sosiaalinen media liiketoiminnassa. Tämän syksyn aikana kävin seksuaalisuus ja elämä -kurssin, joka antoi minulle hyvät valmiudet seksuaaliohjaukseen ja vahvisti tunnettani siitä, että tulevaisuudessa haluan ehdottomasti laajentaa ammatillista osaamistani seksuaalineuvonnan (ja myöhemmin vielä -terapian) puoleen.

Valitsin kurssit toki tulevaa työnkuvaani ajatellen, mutta myös siksi, että uskon voivani soveltaa niitä bloginkin kanssa. Huolissaan ei tarvitse olla, tämä blogi ei edelleenkään aio täyttyä yhteistyökirjoituksista tai muustakaan mainossälästä, mutta jos jotakin oikeasti lukijakunnalle hyödyllistä yhteistyötä ehdottaa, voin harkita asiaa.

Sen lisäksi, että olen viimeinkin alkanut suunnitella tätä kirjoittamista uudella tavalla on motivaatiokin alkanut opintoihin taas löytyä. Jos puhutaan ihan rehellisesti, niin onhan tämä kakkosvuosi ollut aivan anuksesta. Mutta nyt kun loppu viimeinkin on edes jotenkin nähtävissä niin on alkanut iloa löytyä tähänkin hommaan.

Tämän hetken suunnitelmani opintojen suhteen on sellainen, että jos saan kunnialla hoidettua vielä ensi vuoden opinnot mappiin, voisin suorittaa viimeisen eli syventävän harjoittelun mahdollisesti jo ensi vuoden toukokuussa! Käytännössä se tarkoittaisi siis sitä, että a) saisin pidemmän kesäloman, jos harjoittelu suunnitellaan heti syksyn alkuun, b) valmistuisin aikaisemmin, jos harjoittelu suunnitellaan viimeiseksi asiaksi ennen valmistumista tai c) asia ei vaikuta mitenkään mihinkään ja harjoittelu on keskellä lukukautta jolloin d) pakkaan laukkuuni aurinkorasvaa ja kivan kirjan sekä lähetän luokkakavereille kuvia palmuista ja hedelmädrinksuista. Jokainen vaihtoehto kuulostaa hyvältä – erityisesti se valmistuminen.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kesäloma lähestyy ja vähän fysioterapiaopinnoista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s