Kreisi remppamuija vouhottaa jälleen!

BeFunky Collage

Ihan alkuun disclamer: pohjapiirrokset on tekaistu Paintilla, joten ne eivät ole minkäänlaisessa mittakaavassa eivätkä ne välttämättä ole edes ihan oikein. Tältä talo kuitenkin minusta tuntuu, mutta avaruudellinen hahmotuskykyni on tunnetusti aika heikko. Mutta asiaan!

Alkuperäistä rakennusta (1924) ovat siis kylmä ja lämmin eteinen (josta rappuset yläkertaan), tupa, olohuone sekä yläkerta, joka on ilmeisesti ollut aikaisemmin yksi suuri tila. Uudisrakennus (90-luku) puolestaan on kaikki tuo, missä vesi virtaa eli WC, pukeutumishuone, kylpyhuone ja sauna.

Remonttihan on tarkoitus aloittaa kesällä yläkerrasta. Taannoisella Prismareissullamme Miehen kanssa vastaan tuli myös remonttipuoli (en tiennyt Prismassa olevankaan sellaista!), josta löytyivät niin puuvahat, maalit kuin lakatkin. Tämän hetkisen suunnitelman mukaan olemme päätyneet himmeäkiiltoiseen, valkoiseen puuvahaan.

Olemme saaneet myös lisää hyviä uutisia talosta: vaikka juokseva vesi on tuotu taloon 90-luvulla, putket on sen jälkeen uusittu, kun ne on laitettu seinien sisälle. Tämähän tarkoittaa sitä, että putkiremonttia ei tarvitse ajatella vielä piiitkiiin aikoihin (KOPKOPKOP) ja myös sitä, ettei niiden pitäisi jäätyä kovinkaan helposti.

Mies remontoi kuluneen syksyn aikana jo pukeutumishuoneen sekä kylpyhuoneen alkaneen kosteusvaurion takia. Niille ei siis tarvitse tehdä enää mitään suurempia asioita. Keittiön kaapistot ja tasot ovat myös molemmille mieleiset, eli siellä ei tulevaisuudessa tarvitse tehdä muuta kuin päivittää pinnat.

Olemme myös keskustelleet luopuvamme jossakin kohtaa televisiosta, sillä kumpikaan ei sitä katso ja tekevämme olohuoneesta… olohuoneen. Sellaisen tilan, jossa on mukava rentoutua, oleskella, lukea, neuloa ja seurustella. Pidämme kuitenkin molemmat suoratoistopalvelujen käyttämisestä, joten yläkerran tietokonehuoneesta on alustavasti kaavailtu elokuvien katselutilaa valkokankaineen ja projektoreineen. Mieleeni on hiljalleen hiipinyt myös ajatus suuresta peilistä, toiselle seinälle asennetuista puolapuista ja niistä voimistelurenkaista – että jos tilasta olisi mahdollista saada myös oma pieni joogasali!

Ensi kuussa tämä remonttivouhotukseni pääsee varmasti uusiin sfääreihin, sillä olemme menossa minilomalle Helsinkiin ja samalla Kevätmessuille, jossa yhdellä lipulla pääsee niin puutarha-, mökki-, sisustus-, koti- ja lähi/luomuruokamessuille! Arvatkaa kuka on ihan pikkasen innoissaan!!

 

5 kommenttia artikkeliin ”Kreisi remppamuija vouhottaa jälleen!

  1. Telkkari on kyllä nykyään ihan turhake, kun ohjelmien laatu on mennyt niin heikoksi ja samat leffatkin pyörii kanavalta toiselle! Tällä hetkellä telkkari on ihan jees: saan katsottua Netflixiä vähän isommalta ruudulta.

    Ja vouhotusta on taatusti tulossa lisää. Jos tän kaiken intoni kohdistaisin Miehelle papattamiseen niin se saattaisi alkaa ajattella, etten osaa enää muusta puhuakaan. 😀

    Liked by 1 henkilö

  2. No niinpä! Minä itse olen netflixin suurkuluttaja ja siihen mulle riittää läppäri ihan hyvin. Mies ei mitään sarjoja tms. edes katso. Sit jos leffaillaan nii sen tietokoneen näyttö on mallia huge + man cavesta löytyy kotiteatterisarja – riittää meille. 😊

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s