Hiusvuosi 2018: Käkkärät kuntoon!

266.6KB

Kirjoitin aiemmin tässä kuussa kuinka yhtenä päivänä hiukset kuivahtivat luonnontilaansa ja yllätyksekseni peilistä katsoi kiharapää.

Kuivat käkkyrät heilahdellen klikkasin äkkiä itseni hiustiedon mekkaan eli juurikasvu.orgiin. Miten tällaisten hiusten kanssa nyt sitten eletään? Ei harjaa, ei hiustenkuivaajaa, kosteuttakosteuttakosteutta, ploppausta ja rutistelua. OK.

Laitoin kaverilleni ensitöikseni viestiä, että kuivia latvoja saisi napsia ja joku malli tukkaan tarvittaisiin. Koulun pukuhuoneessa ihme reuhkasta sukeutuikin harteita hipova polkka. Tässä vaiheessa vähän mietein, että jos ne oikein innostuvat kihartumaan suihkun jälkeen, niin mitta tulee olemaan jossakin korvan korkeudella.

Luokan vastaanotto alkuihmetyksen jälkeen kiteytyi kommenttiin: 5/5, svaippaisin oikeelle!

Takaisin kikkuroihin. Kotona löin päähän Redkenin syväpuhdistavaa shampoota ja annoin vaikuttaa aikansa. Sitten pesin ja hoidin normaaliin tapaan hiukset Tigillä ja rutistelin. Päätin vielä rutistella kosteaan tukkaan hippusellisen hoitoainetta ja jäin odottamaan ihmettä.

BOOM!

Kyllä kihartuu! Paljon paremmin kuin aikaisemmin, lähes holtittomasti. Pituutta ei kuitenkaan menetetty mitenkään järkyttävästi ja korvamitasta ollaan vielä kaukana – luojan kiitos. Otsatukan jäänteen ja jakauksen paikan kanssa on vielä vähän ongelmaa ja kuontaloon muutenkin totuttautumista. Mutta tykkään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s