Mitä niissä remonttidioissa oli?

Kuten eräässä aiemmassa kirjoituksessa mainitsin, kokosin Miehelle remonttidiaesityksen. Diaesitys tuntui pehmeältä ja luonnolliselta vaihtoehdolta tuoda esille ne kaikki ideat ja elementit, joita päässäni pyöri. Yritin tällä tavalla myös olla tukahduttamasta toista osapuolta jutuillani, sillä innostuessani olen aika intensiivinen.

Perimmäisenä ajatuksena oli se, että Mies näkisi mahdollisimman konkreettisesti ajatuksenkulkuani ja ratkaisuja, jotka minua miellyttävät. Että hän pystyisi näkemään sen tunnelman, jota lähtisin hakemaan.

Remontti1

Alkuperäinen tupa on rakennettu vuonna 1924. Samalla kerralla on tontille rakennettu myös navetta, ulkohuussi, pihasauna ja ilmeisesti sikala. Myöhemmin taloon on tehty uudisosa, josta löytyy sellaista luksusta kuin sisävessa, sähkösauna ja suihku. Myös terassi on rakentunut talon kylkeen ihan viime vuosina.

Talo on oikeasti todella kiva. On suuret ristikkoikkunat, varaava tulisija ja semmoista historian havinaa. Kun tässä aiemmat sukupolvet ovat taloa laajentaneet kukin mihinkin suuntaan omalla tavallaan, niin me ajattelimme nyt sitten yhtenäistää kokohomman.

Remontti2

Käytännössä se tarkoittaa muovimatoista eroon pääsemistä ja mahdollisen alkuperäisen lautalattian metsästystä. Jälkikäteen asennettujen sähköjen piilottamista ja pintojen uusimista. Esteettömyyttä ja talonhenkeä kunnioittaen.

Miehen kanssa keskustelemme vielä siitä kuinka paljon blogissa tullaan taloa näkemään ja millaisia kuvia julkaistaan. Remonttikuvia on tulossa, kunhan siihen asti joskus pääsemme. Sillä perjaatteella mennään, että näistä jutuista voi olla taas jollekin seuraavalle hyötyä.

Remontti3

Tällä hetkellä talossa on vähän hämärä tunnelma. Valo ei pääse kunnolla sisälle ja se mikä pääsee, tuntuu imeytyvän seiniin. Olemmekin keskustelleet, että ykköspyrkimyksemme on saada sisälle valoisaimpaa ja kevyempää ilmettä. Kaipaamme myös molemmat värejä ja leikittelevyyttä, joista varmasti lisää tulevissa keltaisen talon remontti -kirjotuksissa. IIK!

Yksi kommentti artikkeliin ”Mitä niissä remonttidioissa oli?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s