Niin paljon asioita, joista haluan kertoa

2016-05-1616.52.54-2

Kirjoittaminen on jäänyt vähälle. Kasvien kastelukin unohtui yhtenä lauantaina. Kokoajan on sellainen olo, että on jäljessä vähän kaikessa. Perjantain pyykkipäiväkin on jäänyt väliin, sillä viimeiset kaksi viikkoa, meitä on ollut täällä yhden sijaan kaksi.

Olin ajatellut, että tämä olisi paljon hankalampaa: kaksi paljon omaa tilaa tarvitsevaa aikuista 30 neliön yksiössä kahden eläimen kanssa. Mutta ei, tämä on ollut… jopa helppoa. Ehkä myös siksi, että Hän ei torkuta. Ei, Hän kömpii ylitseni 6:05, keittää puuron molemmille, jättää lautasen ja lusikan puurokattilan viereen, antaa suukon ja lähtee. Minä ruokin eläimet, lenkitän koiran, petaan vuoteen ja teen illalla ruoan. Hän puolestaan tiskaa – ja ihmettelee miten minä voin käyttää päivän aikana niin monta lusikkaa.

Olen nukkunut paremmin kuin aikoihin. Sikeästi ja hyvin. Toisen kainaloon käpertyneenä, syliin sulkeutuneena.

Hän on vielä kaksi viikkoa ja lähtee sitten kuukaudeksi palatakseen sitten taas kuukaudeksi. Ja sitten onkin jo melkein kesä. Ehkäpä sellainen kesä, jona minä salaa istuttelen kukkasipuleita sinne tänne ja olen mukana suunnittelemassa puutalon remonttia. Ken tietää.

5 kommenttia artikkeliin ”Niin paljon asioita, joista haluan kertoa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s