TULOSSA: Vulvodynia artikkelisarja!

IMG_4773

Nyt on kuulkaa aivat älyttömän siistejä uutisia! Tämä nainen pääsee tekemään seuraavan vuoden aikana kahden muun tulevan kollegan kanssa opinnäytetyönä kolme ammatillista artikkelia vulvodyniasta, jotka julkaistaan ihan oikeissa lehdissä!

Turha varmaan edes sanoa, että olen ollut ihan kipinöissä tästä vuoden alusta asti!

Tavoitteena on kirjoittaa yksi juttu yksilötasolle eli suomalaiseen hyvinvointilehteen, toinen koneistolle eli terveydenhuollolle ja kolmas omalle ammattikunnalle. Näin tietoisuutta vulvodyniasta saadaan parannettua ja asiakkaiden tunnistamista tehostettua koko ketjussa!

#woopwoop

9 kommenttia artikkeliin ”TULOSSA: Vulvodynia artikkelisarja!

  1. Miulla ollut nuorempana kanssa epäily vulvodyniasta, jota sitten ei ollutkaan, mutta kyllä silloin olisi sitä tietoa asiasta toivonut! 🙂

    Tykkää

  2. […] Opinnäytetyö saatiin palautettua opponenteille marraskuun viimeisenä. Viikon kuluttua pääsemme palauttamaan sen ohjaajallemme ja sitten jäljellä on enää seminaari. Rauha, siksi tätä tunnetta voisi kuvailla. Olen työhömme tyytyväinen ja saimme kuin saimmekin myös artikkelit julkaistaviksi. Kippis sille! […]

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s