Maalle joulunviettoon!

IMG_6094

Kaikki on laitettu jälleen kerran Kuplassa kuntoon. Jouluvalot on kääritty takaisin pakkauksiinsa ja joulukoristeet viety kellariin. Kissala ja kylpyhuone aina lattiakaivoon saakka on puhdistettu kloorilla. Pölyt on pyyhitty niin lattioilta, listojen päältä kuin tasoiltakin. Uuni ja liesi on pesty, pakastin sulatettu ja jääkaappi pyyhitty. Tiskit on tiskattu, pesuallas pyyhitty pisarattomaksi ja astiat laitettu paikallen. Kuivat aineet on kaappeihin täytetty, puhtaat vaatteet viikattu ja päiväpeitto nykäisty suoraksi. Kasvit on uitettu kahden viikon edestä ja pistokkeet nyhdetty seinistä. Vanhan vuoden kalenteri on kaikkien muiden kertyneiden roskien kanssa kierrätetty ja suklaakalenteri syöty. Tästä meidän on hyvä jatkaa, jahka palaamme.

Kissa on ujutettu koppaansa, koira kytketty hihnaan, rinkka repäisty selkään ja kettureppu otettu kantoon.

Juna on aivan täynnä, kissa riehuu mielipuolisesti kopassa ja koira hinkuuvinkuu kaikkien huomiota. Tätä seuraavat kuusi tuntia. ajattelen, kaivan kuulokkeet taskunpohjalta ja alan kuunnella What a wonderful world:ia.

”I see skies of blue and clouds of white / The bright blessed day, the dark sacred night / And I think to myself what a wonderful world.” Ja hiljalleen ohimoilla nakuttanut ärtymys sulaa pois.

6 kommenttia artikkeliin ”Maalle joulunviettoon!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s