Terveiset Miikkulasta!

juhannus.jpg

Viimeinenkin kirjoitelma, harjoitusohjelma ja diaesitys on viimeinkin palautettu ja ensi viikolla vastassa oleva ryhmänohjausnäyttö alkaa vähitellen olla hallussa. Blogi ja te kaikki olette olleet usein mielessä, mutta aina kun olen avannut koneen, olenkin klikannut itseni Netflixin kautta Karjalan kunnaille pieneen Miikkulan kylään.

Tänä vuonna on tuntunut siltä, että pimeä tulee liian aikaisin. On liian pimeää ja se pimeys on ollut liian raskasta. Tukahduttavaa. Miikkulassa sen sijaan on aina kesä. Sellainen kesä jossa ei ole ollenkaan hyttysiä tai paarmoja eikä myöskään koskaan sada. Niittyjen kukat vain huojuvat kepeässä kesätuulessa ja eikä ihmisillä muuta olekaan kuin aikaa. Ja ihanat puutalot. Isoja pihoja. Kesälampaita ja juhannustaikoja. Tarvitseeko vielä kertoa lisää syitä miksi olen viime aikoina viihtynyt niin hyvin Miikkulassa? Tuskin.

Ensi viikolla kuitenkin tapahtuu talvitaikoja ja päivä alkaa viimein pidentyä. Ei enää kauaa!

otherAppsImage7

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s