Tervetuloa marraskuu!

otherAppsImage

Lokakuu oli suoraan sanottuna ihan sitä itseään. Se ei todellakaan päättynyt ensimmäisen viikon jälkeen tai päästänyt Espanjassakaan karkuun. Olen siis enemmän kuin valmis ottamaan vastaan marraskuun ja päästämään lokakuun loitommalle jo vähän etuajassa. Ei soitella.

Jos jotakin hyvää, niin kaikkien kauhukuvien jälkeen Islalla oli vain vatsahaava. Se hoidettiin kuntoon ennen Espanjaan lähtöä, enhän minä olisi ikinä jättänyt sairasta kissaa hoitoon.

Alan kaipaamaan kellariin viemiäni villapaitojani muutaman viikon jälkeen. Opettelen käsillä seisontaa ja kudon lisää villasukkia talven lämmittimeksi. Mietin laitanko jouluksi valkoiset vai punaiset verhot. Päätän ostaa ikkunaan uuden jouluvalon. Kaadan keskiviikko iltaisin itselleni lasillisen viiniä ja syön kalamata-oliiveja suoraan purkista. Niistä on tullut uusin himotukseni.

Päätän raivata tulevana kesänä kotikodon villiintyneen kasvimaan: istuttaa sinne lyhtykukkia ja päivänkakkaroita. ”Tärkeintä elämässä on puutarhanhoito, eikä sekään ole kovin tärkeää.” sanoo sananlaskukin. Aion saunoa mökin vanhassa puusaunassa, kerätä maljakkoon kukkia koivikosta ja katsoa koiran onnellista temmellystä isolla pihalla.

Mutta katsotaan ensin mitä marraskuulla on antaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s