”Ja minä haluan kertoa: että se rakkaus on mahdollista”

syksy7.png

Olen makustellut tätä sisäistä rauhaani. Pitkään pitänyt kielen kärjellä, yrittänyt pitkään saada irti mitä se on, mistä se tulee.

Ensin oli valtaisa pettymys. Niin syvä ja suunnaton. Ja minä tartuin siihen, sillä mitään muutakaan ei ollut.

Ja kaiken sen keskellä oli se selittämätön sielua syleilevä rauha, sillä minä olin tehnyt kaiken. Totisesti. Minä olin antanut kaikkeni. Kaiken tehnyt kuulluksi.

Ei mitään jäänyt osaltani sanomatta, ei suudelmaa antamatta, ei hipaisua hipaisematta. Ja niin sen kuuluikin olla: vaikka minä pelkäsin, oli minun rohkeuteni ollut suurempi ja vaikka minä arkailin, oli uteliaisuuteni ollut voimakkaampi.

eikä sitäkään voi selittää miltä tuntuu kaiken sen jälkeen tulla kotiin, jossa on mies, jota minä rakastan. jota minä olen rakastanut seitsemän vuotta. ja minä haluan kertoa: että se rakkaus on mahdollista. sellainen rakkaus: joka rakastaa niin paljon, että jos hän haluaisi mennä minä antaisin hänen. sellainen rakkaus joka on hyvä, ja hellä, ja se perustus ja voima johon voi aina luottaa. sellainen rakkaus josta on kiitollinen joka päivä ja joka hetki. hänen käsissään on minun koko maailma: minun suurimmat unelmani ja minun pahimmat pelkoni: minun huolien vuori ja murheiden laakso: minun koko universumini. minä haluan kertoa että se on mahdollista.

Alisalisa blogissaan Melankolia

 

Minä luen uudelleen ja uudelleen vuosia sitten tallentamani tekstin pätkän ja hymyilen. Juuri tuollainen se rakkaus oli ollut.

Hän halusi mennä – ja minä annoin Hänen.

3 kommenttia artikkeliin ””Ja minä haluan kertoa: että se rakkaus on mahdollista”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s