Viisivuotissuunnitelman väliaikakatsaus

IMG_5216.png

Laadin reilu vuosi sitten viisivuotissuunnitelman. Listalta löytyi seuraavanlaiset kohdat:

aion ottaa kaiken irti opiskeluvuosistani

en jämähdä, en ihan vielä. niin paljon on vielä näkemättä

opettelen uuden kielen

valmistuttuani lähden reppuilemaan Japaniin

tutustun mehiläistarhaukseen ja kanojen hoitoon

Nyt on kulunut 20 % suunnitellusta ajasta ja on aika kysyä missä mennään? Haluanko edelleen tehdä aktiivisesti töitä näiden asioiden eteen? Pitäisikö listaa viilata?

Ensimmäinen opiskeluvuosi oli hieno. Monimuoto-opiskelu mahdollistaa todella paljon ja itselleni ensimmäinen vuosi oli eheytymisen ja sisäisen soinnin löytämisen aikaa. On älyttömän hienoa saada viettää halutessaan neljä rauhallista aamua viikossa ja todeta jo keskiviikkona, että onkin perjantai. [X] check!

En ole jämähtänyt, enkä näe tulevaisuuttani täällä. En ole ihan varma missä se on. Tiedän missä haluaisin sen olevan, mutta what shall happen, will happen. [X] check!

Kuluneen vuoden aikana olen alkanut opiskella uudelleen Espanjaa ja täysin uutena juttuna tukiviittomia. Asia on vielä makustelun tasolla, mutta viittomat voisivat olla se juttu. Katsotaan.

En ole vielä valmistunut, mutta Japanin lisäksi kutkuttelee Lofootit, Lappi, Kanada ja Irlanti. Tässä voi käydä Kånkenit: vaihtoehtoja on liikaa, joten valitsen olla valitsematta mitään (kerron joskus kuinka lopulta sainkaan kauan himoitsemani ketturepun).

Viimeisen vuoden aikana olen lukenut luultavasti kaikki suomenkieliset mehiläistarhaussivustot ja aika paljon kanoistakin. Jos omat pikku pihakanaset kiinnostavat, kannattaa ehdottomasti kurkata Pöpelikön puolelle ja lukea sieltä lisää! [X] check!

Saldoksi tuli vuoden jälkeen 3/5 ! Seuraavat neljä vuotta siis yritetään vimmatusti valmistua koulusta, päästä reissuun sekä opiskella se uusi kieli. Tästä on hyvä jatkaa!

6 kommenttia artikkeliin ”Viisivuotissuunnitelman väliaikakatsaus

 1. Viittomakieltä kannatetaan! Mukana mun elämässä kunnolla jo vuodesta 2005 ja päivääkään en oo katunu. 🙂 Mulla on itseasiassa instassa sivukin viittomakielelle. 😉

  Liked by 1 henkilö

 2. Muistelinkin, että oot sitä opiskellut! Viittomat olis kyllä töidenkin kannalta varmasti hyödyllisiä, varsinkin tän hienon uuden kilpailutusjutun takia.

  Viime talven päiväkotiharkassa pääsin siis sattumalta tukiviittomien koulutukseen, koska niitä siellä paljon käytetään ja tykkäsin!

  Liked by 1 henkilö

 3. Pot pot! 😀

  Viisivuotissuunnitelmaa, wauuu. Itse kun juuri meinasin tsekata ja tehdä postauksen siitä mitä tulin suunnitelleeksi tälle yhdelle vuodelle ja missä mennään 😀

  Tykkää

 4. Innolla jään odottamaan sun postausta! 😊 Potpotit olis kyllä mahtavia tulevaisuudessa! Ja omat marjapensaat ja omenapuut ja kirsikkapuut ja vihannesmaat jajajaja…..no se varaava takka! 😀😍

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s