9 kummallistakin faktaa minusta

vesi.jpg

1. Minulla on niin vähän vaatteita, että puolet vaatekaapistani on muussa käytössä. Sieltä löytyy muun muassa meikkipöytä, lääkekaappi, askartelulaatikko ja joululahjakätkö. Vaatteiden viikkaus on mielestäni ajan tuhlausta, joten kaikki huitulani roikkuvat henkareissa.

2. Jos koira juo lasistani, en pysty enää juomaan siitä. Jos kissa tekee saman, ei häiritse yhtään. En myöskään halua, että koira nuolee kasvojani, mutta kissan hellä nenänpään näykkiminen on täysin fine.

3. En pidä jäätelöstä, kahvista enkä vesimelonista.

4. Suosin mieluummin viileää kuin lämmintä, talvea kuin kesää ja uintia kuin juoksua. Olen villasukkaihminen, enkä voi sietää vilua.

5. Tiskaan mieluiten samoina päiviän kun käyn suihkussa, sillä koen tulevani tiskaamisesta likaiseksi.

6. En kävele viemärikaivojen kansien yli, sillä pelkään niiden olevan huonosti kiinni ja pettävän altani.

7. Eriparilakanat vuoteessa: not gonna happen.

8. Pidän oudolta kuullostavista makuyhdistelmistä, kuten juustoleivästä hunajalla.

9. Vaikka valmistunkin fysioterapeutiksi, on suhteeni liikuntaan sama kuin hampaiden pesuun: tehtävä säännöllisesti, jotta keho ja mieli voi hyvin. Ammatinvalinnastani huolimatta en niin sanotusti hengitä fitnessiä vaan kokonaisvaltainen, tasapainoinen hyvinvointi on enemmän mun juttu.

Löytyikö samantuimisen kohteita tai tuliko mieleen omia kummallisia juttuja?

11 kommenttia artikkeliin ”9 kummallistakin faktaa minusta

 1. Panteerikarkit ja valkkari, oh my! Tätä täytyy ehkä joskus kokeilla. Onko tähän komboon jotain ehdotonta valkkarisuositusta? 😀

  Tykkää

 2. Siis toi tiskausjuttu! Mun poikaystävä on ihan hygieniafriikki ja se kilahtaa aina jos meinaan mennä nukkumaan suoraan tiskaamisen jälkeen 😀 Itse en tajua miten siinä likastuisi, voihan sitä pari roisketta lentää, mut ei haittaa meikän menoa 😀

  Tykkää

 3. HAHAH voi ei! 😀 Mä kanssa tiedän jossakin syvällä sisälläni, että enhän minä nyt oikeasti tiskaamisesta likastu eikä mua kai voi hygieniafriikkinäkään pitää, kun kerran juon samasta lasista kissan kanssa, mutta siitä tulee semmonen inha olo!

  Tykkää

 4. Mietin vaan et oot ihanasti vähän outo, mikä sopii toiselle samanlaiselle. :’D Mä voin kyllä tiskata, mut vessojen pesun säästän aina saunapäiville. Yök en vois kuvitellakkaan meneväni nukkumaan ilman pesua sen jälkeen!

  Liked by 1 henkilö

 5. 😀 Kiitos ja kiva kun poikkesit! Mulla ei sitten taas oo vessanpesun kanssa mitään ongelmaa, mutta se johtuu ehkä siitä, että niitä sai jynssätä töissä sen verran paljon. Tulin immuuniksi!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s