Käy peremmäl!

IMG_4450.jpg

Tässä se nyt on. Minun uusi blogikotini. Vähän se vielä on kolkko ja hyvinkin avara, mutta eivätköhän asiat ala asettua ja ottamaan vähitellen paikkaansa.

Tulkaahan, tehdään pieni esittelykierros. Tein tämän ihan teitä ja minua varten – meitä kaikkia varten!

Aloitetaan ylhäältä.

Home-sivustoa (ja banneria) klikkaamalla pääsee (luultavasti) takaisin etusivulle. Seuraa blogia -sivulle olen kerännyt kaikki keksimäni tavat palata takaisin tänne uuteen blogikotiini. Blogi-sivulla on esittely blogista ja meistä. Sieltä löytyy myös linkki Lilyn puolelle, josta voi halutessaan lukea kaikki aikaisemmatkin kirjoitukset. Ota yhteyttä -sivustolla on kenttä, jonne voi kirjoittaa yksityisviestin minulle.

Itse sivustolla on esillä viisi kirjoitettua juttua (kronologisessa järjestyksessä, toivon) – aivan samoin kuin aiemmassakin osoitteessa.

Sivuston vasemmassa alalaidassa on listaus viimeisimmistä kirjoituksista, keskeltä löytyvät viimeisimmät kommentit ja oikeasta alalaidasta puolestaan löytyy arkisto, josta löytyvät kaikki tällä sivustolla julkaistut kirjoitukset.

Blogin kommentoiminen on helppoa jopa kirjautumatta: vaaditaan vain nimimerkki ja sähköpostiosoite (näkyy vain minulle). Ei vaikeita robottivarmistuksia tai muutakaan ylimääräistä. Keep it simple.

Blogin seuraaminen käy helposti joko rekisteröitymällä WordPressiin, tykkäämällä Facebookissa, Bloglovin’ssa, Blogit.fi:ssa tai Blogipolussa. Voit toki myös tallentaa uuden osoitteen suosikkeihin. Tärkeintä on se, että löydät halutessasi takaisin!

No, miltä vaikuttaa? Pitäisikö jotakin siirtää parempaan paikkaan, fonttia muuttaa tai jotakin ei-toimivaa korjata?

PS. Kuva on porilaisen Puiston Kaffituvan kyltistä. Voin lämpimästi suositella hyvän kahvin (!) ja kastamisen puolesta! Itäpuisto 5

PPS. Uusille lukijoille tiedoksi: VALOA-blogi ei markkinoi mitään, vaan kaikki suosittelut tulevat tuotteista, paikoista ja palveluista ovat omia päähänpinttymiäni. Ja jos eksyit blogiin ihan ensimmäistä kertaa, täällä tykätään rauhallisista aamuista, puhtaasta ruoasta, luonnonkosmetiikasta ja rutiineista. Koirankarvoista ei tykätä, mutta niitäkin on. Paljon.

 

Kaikki tervetuloa!

 

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19080947/?claim=2qzrqagd25q”>Follow my blog with Bloglovin</a>

 

 

6 kommenttia artikkeliin ”Käy peremmäl!

  1. Jeeeeeeeee onnea uuteen tupaan ❤ Koitin jo aiemminkin raapustaa mutten muistanut tunnuksiani tänne 😀 Koitan opetella vääntämään sivua tänne nyt itsekin, on tuo Lilyn meininki semmoiseksi mennyt..

    Liked by 1 henkilö

  2. Joo, oon tosi helpottunut, että pääsin viimein pois kaiken sen vilkkuvan ja välkkyvän sälän keskeltä. Oikein pahaa teki välillä, jos kurkkasi omaa (tai muiden) sivuja joltakin koneelta, jossa ei ollutkaan mainosten estäjää. HUHHUH.

    Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin ja ihanaa että säkin tosiaan tulit tänne! Kivaa uuden blogikodin rakennusta sulle! ❤

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s